Golfschool Strokeplay

GC Kieviten

PGA Golfprofessional

Max Langelaan


Wintercursus 5 golflessen €75 p.p.

Vanaf 5 januari 2021 start de wintercursus bij golfschool Strokeplay van GC de Kieviten. Deze cursus is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers. Als u het nieuwe golfseizoen goed van start wil gaan is het volgen van golflessen in de winter van groot belang.

De winterperiode geeft u bij uitstek de kans om uw golftechniek structureel te verbeteren. Gedurende de wintermaanden wordt er in principe iedere week les gegeven. Als het weer het niet toelaat worden de lessen verplaatst naar een later moment.

Voor € 75 per persoon krijgt een deelnemer 5 winterlessen in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers zodat we aan de RIVM richtlijnen kunnen voldoen en iedereen voldoende aandacht krijgt.

De wintercursus wordt gegeven op:

  • dinsdag van 13.30 - 17.00 uur
  • woensdag van 12.00 - 17.00 uur
  • zaterdag van 09.00 - 13.00 uur

Ik ben een paragraaf. Klik éénmaal om je eigen content in te voeren. Je kunt het lettertype, de regelhoogte, kleur en nog veel meer aanpassen door een gedeelte te selecteren en een van de opties in de werkbalk te kiezen.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven door te bellen met PGA Professional Max Langelaan op 06-51034259 of te mailen naar [email protected]0